Filtr

27. dubna (Kings Day) SHOWROOM ZAVŘENO
Nastavit sestupně


Váš odborník Volkswagen
Volkswagen

Klasický vůz Volkswagen na prodej na ER Classics 

Kdy si koupíte klasický vůz Volkswagen?
Každý má své vlastní důvody, proč si koupit klasický vůz Volkswagen. Můžete si například užít nádhernou prohlídku s rodinou v a Kabriolet Volkswagen Beetle nebo navštivte výstavy a akce. K dotvoření romantického obrazu můžete dokonce vyrazit na dovolenou s autobusem Volkswagen T1. Můžete si také koupit klasický Volkswagen pro řízení rallye. Ať už je váš důvod pro koupi klasického vozu Volkswagen jakýkoli, ERclassics má vůz pro každého.

Jak si koupím klasické auto VW?
ERclassics má širokou škálu klasických vozů Volkswagen, jako je Volkswagen Beetle (Cabriolet), Karmann Ghia a známý autobus T1. Aby bylo zajištěno, že si koupíte ten správný klasický VW, ERclassics sestavil rozsáhlou fotoreportáž pro každé auto, 360° pohled zevnitř i zvenku, video a všechny informace, které potřebujete k nákupu svého vysněného vozu. Svůj vůz si můžete snadno prohlédnout na našem rozsáhlém webu a pokud se chcete dozvědět více, kontaktujte naše odborníky na klasická auta. Rádi vám pomohou nezávaznou radou.

Chcete si koupit klasický Volkswagen na ER Classics?
Pokud si chcete koupit klasický vůz Volkswagen, jste na správném místě. U ER Classics je kvalita vždy na prvním místě. Najdete zde tedy vysoce kvalitní klasické vozy Volkswagen, které byly často rozsáhle restaurovány a mají bohatou historii. ERclassics má velkou dílnu, kde jsou naše klasické vozy VW před dodáním zákazníkovi kontrolovány na 125 bodech. Specializujeme se na registraci a kontroly a je možná celosvětová doprava k vašim domovním dveřím.

Evropský online prodejce klasických vozů číslo 1
Když hledáte klasický vůz Volkswagen, pomohou vám naši odborníci na klasické vozy, kteří vám poradí před nákupem, během něj i po něm. ERclassics se specializuje na nákup a prodej klasických vozů od roku 2008 a může se právem nazývat evropským online prodejcem klasických vozů číslo 1.

Vyměnit nebo prodat klasický Volkswagen?
Kromě nákupu klasických vozů nás můžete také kontaktovat pro prodej a/nebo protiúčet vašeho klasického vozu Volkswagen. Pro více informací o prodeji a/nebo obchodování s vaším klasickým Volkswagenem neváhejte kontaktovat jednoho z našich odborníků na klasická auta.