Filtr

27. dubna (Kings Day) SHOWROOM ZAVŘENO
Nastavit sestupně

Hledáte Volvo?

Zaregistrujte se a dáme vám vědět, až bude k dispozici

Kupujeme vaše Volvo!

Máte Volvo a chcete prodat? Kontaktujte nás. Neustále hledáme klasické automobily, které by se k našim akcím přidaly

Kontakt

Váš specialista Volvo
Volvo

Klasický vůz Volvo na prodej na ER Classics

Nákup klasického vozu Volvo na ER Classics

Plánujete koupi klasického Volva? Pak jste na ERclassics na správném místě. Nabízíme vysoce kvalitní klasické vozy Volvo, jako je Volvo Amazonka, P1800, 240, 242, 245, T5R, Duett a PV544. Ať už jedete se svým Volvem na dovolenou nebo na den s rodinou na pobřeží, u nás najdete klasiku, která vám vyhovuje.

Vysoce kvalitní klasické vozy Volvo

Klasické vozy Volvo, které nabízíme, jsou často rozsáhle restaurovány a mají vysokou kvalitu, jak opticky, tak i technicky. Každý vůz je hodnocen 125 body jedním z našich vlastních mechaniků. Specializujeme se také na registraci a kontroly a doprava je možná až k vašim domovním dveřím.

To pravé klasické auto Volvo pro vás

Každý má svůj vlastní důvod ke koupi klasického vozu Volvo. Ať už je váš důvod jakýkoli, v ERclassics děláme vše, co je v našich silách, abychom vás v tomto procesu vedli co nejlépe. Máme rozsáhlé webové stránky s fotoreportáží každého klasického Volva, 360stupňovými fotografiemi interiéru a exteriéru, videem a základními informacemi. Chtěli byste se o koupi klasického Volva dozvědět více? Pak jsou pro vás připraveni naši odborníci na klasická auta.

Chtěli byste raději navštívit náš showroom ve Waalwijku v Nizozemsku a prohlédnout si naše Volva? I to je samozřejmě možné. Naši odborníci na klasická auta jsou připraveni vám zdarma poradit.

Evropský online prodejce klasických vozů číslo 1

ERclassics se specializuje na prodej klasických vozů Volvo od roku 2008. Kupujete svůj další klasický vůz od evropského online prodejce klasických vozů číslo 1?

Vyměňte nebo prodejte své klasické Volvo

Kromě toho, že si na ER Classics můžete koupit klasické vozy Volvo, jsou zde také možnosti prodeje nebo výměny vlastního klasického vozu. Pokud byste chtěli více informací o možnostech, kontaktujte prosím některého z našich prodejců.